dobrodošli pri nas …

Delovanje vrtca od 2. 11. do 6. 11. 2020

Nujno varstvo otrok v tednu od 2. do 6. 11. 2020

Skladno s pozivom Vlade RS županom, bomo vsem staršem, ki bodo zaradi nujnosti svojega dela na delovnem mestu potrebovali varstvo otrok v  tednu od 2. do 6. 11. 2020 v  vrtcu, to tudi zagotovili.

Zato smo se glede na kadrovske in organizacijske zmožnostmi  odločili, da v ponedeljek 2.11.2020 zopet odpremo vse enote Vrtca Vrhovci (Vrhovi, Brdo, Rožnik in Tehnološki park), razen lokacije Iga Grudna 17, katere prisotne otroke bomo sprejeli v enoti Rožnik.

Glede na število prisotnih otrok v ponedeljek, se bomo odločili ali od torka ponovno uvedemo dežurno enoto Vrhovci oziroma ostanejo vse štiri enote odprte. Vas pa že sedaj obveščam, da ne bomo mogli zagotovit, da bo z vašim otrokom njegov  strokovni delavec.  

V vrtec lahko pripeljete izključno zdravega otroka. Uvajanje otrok novincev v času zaprtosti vrtca ni mogoče, razen ko gre za primer nujnega varstva otroka. Do sedaj beležimo v našem vrtcu 6 oseb, ki so bile okužene oziroma v stiku z okuženo osebo. Glede okužbe otrok, pa nimamo podatkov.

V  času zaprtosti vrtca ste starši opravičeni plačila oskrbnine, razen v primeru koriščenja nujnega varstva otroka.

Pričakujemo vašo visoko odgovornost pri presoji nujnosti varstva otroka v vrtcu.  Potrdila delodajalca od vas ne bomo zahtevali.  Vas pa ponovno pozivam, da v vrtec pripeljete  le zdrave otroke.

Z željo, da bomo ostali zdravi in vrtec ponovno odprli čim prej, vas lepo pozdravljam.

                                                                                                                                                                                                    Marta Korotaj, ravnateljica

 

Accessibility