dobrodošli pri nas …

Obvestilo – varstvo otrok 26. 10. 2020

Spoštovani starši,

v včerajšnji napovedi vlade, o kateri smo vrtci izvedeli iz medijev, je vlada v smeri preprečevanja nadaljnjih okužb s COVID -19 izdala ukrep, da se s ponedeljkom, 26. 10. 2020, predvidoma za en teden zapirajo vrtci, pri čemer pa je premier apeliral na župane, da lahko občine organizirajo nujno varstvo.

V želji, da staršem ne povzročamo dodatne stiske, smo se tako župan, g. Zoran Janković, in ravnatelji ljubljanskih vrtcev na današnjem skupnem srečanju dogovorili, da ljubljanski vrtci v času trajanja ukrepa zagotavljamo varstvo za otroke staršev, ki nujno potrebujete varstvo zaradi narave svojega dela oziroma ne morete opravljati dela od doma.

Če boste presodili, da vaš otrok v naslednjem tednu varstvo nujno potrebuje, ga z veseljem pričakujemo v vrtcu.

Osnovno vodilo ostaja, da pridejo v vrtec samo zdravi otroci oz. zaposleni, zato vas prosimo, da v kolikor pri otroku opazite morebitne simptome okužbe, da otrok ostane doma in postopate v skladu s priporočili NIJZ ter nas o tem obvestite.

Verjamemo, da bomo v skupni skrbi za dobro otrok in vseh nas, tudi tokrat s skupnim medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem pripomogli k učinkoviti zajezitvi nadaljnjega širjenja okužb.

                                                                                  Marta Korotaj, ravnateljica

23. 10. 2020

Accessibility