dobrodošli pri nas …

Vpis v krajši program v vrtcih v Ljubljani

Spoštovani,

na Oddelku za predšolsko vzgojo in izobraževanje v Mestni občini Ljubljana so v sodelovanju s štirimi ljubljanskimi vrtci oblikovali program in povabilo staršem za vpis v krajše programe vrtca za otroke, ki jeseni vstopajo v prvi razred in še ne obiskujejo vrtca. Zanje bodo organizirani krajši programe, ki jih bodo vrtci izvajali nekaj ur dnevno in so za vse starše povsem brezplačni (tudi za tujce).  

Krajši program  je namenjen otrokom med 5. in 6. letom starosti, ki bodo s 1. septembrom 2021 vstopili v prvi razred osnovne šole in še ne obiskujejo vrtca. Starši lahko v ta program vpišete tudi mlajše bratce in sestrice, ki so že dopolnili štiri leta. Za mlajše otroke program ni primeren. Pogoj za vpis je, da otroci še ne obiskujejo drugih programov v vrtcu.

Vpis bo potekal v četrtek in petek, 15. in 16. aprila 2021, med 8.00 in 15.00 uro. Starši pošljete vlogo za vpis otroka v krajši program na elektronski naslov vrtca ali se najavite na oseben obisk  v vrtcu, lahko pokličete tudi po telefonu na kontaktno številko, vsi podatki za posamezni vrtec so navedeni v dopisu.   

  1. Vrtec Galjevica
  2. Vrtec Hansa Christiana Andersena
  3. Vrtec Jelka
  4. Vrtec Otona Župančiča

Vloga za vpis v krajši program

Dopis za starše

 

Accessibility